פרלינים עם שמנים אתרים
שוקולד עם שמנים אתריים

 

אוהבת שוקולד? 🍫
אוהבת להכין קינוחים?

איזה שוקולד את יותר אוהבת?
🌿 שוקו מנטה?
🍊שוקו תפוז?
🌶 ואולי את בכלל אוהבת טעמים מיוחדים כמו שוקו פלפל שחור?

🍫 האם ידעת שהיום יום השוקולד העולמי? 🍫
(ברור, איך אפשר לפספס😋)

במיוחד בשבילך,
מתכון מנצח של שוקולד בטעמים!

1. תמיסי חפיסת שוקולד מריר (איכותי) על האש בבן מארי.
תוך כדי שאת בוחשת, תוסיפי 2 כפות של חלב צמחי ותמשיכי לערבב.
כאשר השוקולד נוזלי ואחיד תורידי האש.

2. בקערה נפרדת תכיני כמות זהה של טחינה גולמית
(במידה והשתמשת בחפיסה אחת של שוקולד, תכיני כמות של 200 גרם טחינה).

3. תוסיפי את השוקולד המומס לטחינה ותערבבי.

4. תכיני מספר קערות בהתאם לטעמים השונים שאת רוצה להוסיף.
תחלקי את התערובת לקערות ותוסיפי 3-5 טיפות מכל שמן בכל קערה.

5. למזוג את התערובת לתבנית סיליקון עם צורות שאת אוהבת.

6. להכניס למקפיא ללילה.

7. בתיאבון! 😋

שימי ❤️:
מומלץ להגיש מיד לאחר ההוצאה מהמקפיא.

אופציות טעימות: 😋
תפוז, ליים, לימון, מנטה, נענע, פלפל שחור, פלפל ורוד, למון גראס, קינמון..
ואם את בקטע של עשבי תיבול, בזיליקום זו בהחלט אופציה מעניינת 🌱

ואם את מכינה את הפרלינים בתקופת החורף או בעונות מעבר,
תערובת On Guard (אשר תומכת ומחזקת את המערכת החיסונית)
היא בהחלט תוספת מומלצת!